3 фев 2015 ... салалары – оның көркем әдебиет пен ғылыми-педагогикалық ...... бойынша 120 жоба мақұлданса, ШОБ субъектілерінің лизингтік мәмілелерін ...... айран, чокалек, каймак, брынза собственного приготовления, ...

  is.nkzu.kz

2011 жылғы «Педагогика жҽне психология» ғылыми-ҽдістемелік журналының ...... түсіндіріп, нақты кҿз алдарына схема, слайды, плакат түрінде кҿрсетіп, кҿрнекіліктің ..... шҿмішпен айран алып шығып оны босағаға тҿгіп жҽне үйдің жабығына жағады. ...... Содан кейін ұсынылып отырған жоба бойынша.

  kaznpu.kz

Ғылыми жоба жетекшісі: Нысамбаева К.С., химия кафедрасының оқытушысы ... Лабораторияда айран сапасын зерттеу арқылы ...... работа, прочитана интерактивная лекция с демонстрацией видео и слайд- презентации.

  www.ssmu.kz

3- том. 2.↑ Қазақ тілі терминдерінің салалық ғылыми түсіндірме сөздігі: Экология және табиғат ...... қуатты мол ет, сүт, маңыз, ірімшік, құрт, айран, саумал, қымыз сияқты тағамдарды ...... Ғылыми жоба жетекшісі: Абламбаева М.М.

  www.ssmu.kz

Олар ғылыми қызметкер, ЖОО және мектеп оқытушыларына, ...... кӛмегімен энергияның балама кӛзін жасау – бірегей жоба. Елбасымыз әлем ...... атам заманнан бері қазақ үйіндегі су, қымыз, айран-шалап, кӛже, сүт сияқты.

  www.kgu.kz

Шубат (или чал) (туркм. çal, каз. шұбат, қымыран) — кисломолочный напиток из верблюжьего молока. Традиционный напиток казахов. У туркменов ...

  ru.wikipedia.org

1 окт 2016 ... Студентам специальности 5В011400. «История» была вручена почетная грамота в номинации «Ең үздік ғылыми жоба». Студентка.

  iqaa.kz

қaтар өнімнің сапaсын aнықтау үшін әрі ғылыми-тeхникaның дeңгeйін жoғaрлaтып .... Ғылыми зерттеу жұмысының мақсаты - кастор және репей майларын ...... күнделікті ас мәзіріне «айран» және «қышқыл сүт» енгізіп тұру керек.

  elib.altstu.ru

халықаралық ғылыми-практикалық конференция ...... ішінде сүт өнімдерін өңдеуде: айран, ірімшік, шұбат, қымыз, йогурт т.б.), сарқынды суды тазалауда ...

  pps.kaznu.kz

8 Қар 2012 ... Жаңа бағдарлама бойынша бағалаудың тиімді әдіс – тәсілдері - Duration: 30: 15. Білім және ғылым / Наука и Образование 5,685 views.

  www.youtube.com

Ғылыми жоба айран 2-сынып. Автор: Бағыты: Бастауыш сынып Бөлімі: Оқушымен жұмыс Сыныбы: 2 сынып.

  ust.kz

Жобаның міндеттері: Сүт тағамдары туралы мәлімет жинау. Сүт тағамдарының жасалу әдістерін жасап үйрену Сүт тағамдарының адам өміріндегі пайдасын

  infourok.ru

“Сүттің пайдасы” Ғылыми жоба: Дайындаған: Алпысбай Айша Құрманбай Айым Тұтқабай Бекасыл 3 - сынып Жетекшісі: Ережепова Күлзада Ешмұхамбетқызы.

  infourok.ru

Ғылыми жобаның тақырыбы: Айран – қасиеті бар тазартқыш. Орындаған: 4 «А» сынып оқушылары Жаксыбаева Аяулым Бисеналина

  infourok.ru

1 Ғылыми жоба Тақырыбы: Қазақтың ырым-тыйым сөздері. 2 Оқушы: Маликаждар Қалдыбай Нұрмаханұлы Сыныбы: 4 «А» Мектебі: 49 орта мектеп Облысы: Қызылорда Ауданы: Шиелі Ауыл: Ақмая Жетекшісі: Дәрібаева Нұржамал Әбілқасымқызы 49 орта мектептің бастауыш сынып...

  www.myshared.ru

Жобаның міндеттері: Сүт тағамдары туралы мәлімет жинау. Сүт тағамдарының жасалу әдістерін жасап үйрену.

  oqu-zaman.kz

Ақмола облысы, Зеренді ауданы. Айдабол орта мектебі. “ Айран- қасиеті бар тазартқыш”. Орындаған: 7 а сынып оқушысы: Жоямергенова Дарина. Ғылыми жетекшісі: Биология-химия пәндері мұғалімі: Букенова Гульжанат Куанышбаевна.

  videouroki.net

Айран - қазақ аспаздығында айран кеңiнен қолданылады. Оған салқындатылған сусын, әрi тағам болып табылатын түрлi сорпалар қосады.

  infourok.ru