Сүт сарысуы – сүтті өңдеуден кейін алынатын өнімі, оның құрамындағы казеин мен май сүтті өңдеу кезінде жоғалады, бірақ сүт сарысуында 200-ден астам табиғи ...

  kazatu.edu.kz

Мақалада сүзбе мен ірімшік сарысуы және сүт сарысуының физикалық-химиялық қасиеттері және зерттелуі ��айта өңдеуге арналған құнды шикізат ретінде ...

  elibrary.ru

Сүт сарысуы - ірімшік, казеин, сүт ақуызын, сары ірімшік дайындағанда, сүттің бастапкы салмағынан 75-80% алынатын жанама өнім. Сүттің құрғақ затының 50% сүт ...

  kk.wikipedia.org

Сүт сарысуы дегеніміз- ірімшік, сүзбе өндірісінен қалған қосалқы өнім. ⠀ Яғни, ірімшік немесе сүзбені ұйытып болған соң, одан сұйы��тық бөлінеді.

  halaldamu.kz

14 мая 2020 г. ... 796 likes, 101 comments - halaldamu.kz on May 14, 2020: " Сүт сарысуы дегеніміз- ірімшік, сүзбе өндірісінен қалған қосалқы өнім. ⠀..."

  www.instagram.com

Сүт сарысуы – біздің денсаулығымыз бен сұлулығымыз үшін табиғаттың берген ғажайып сыйы. Сүттің сарысуының барлық бөлімінің –. 93,7%-ы судан құралады. Ал ...

  kazatu.edu.kz

6 апр. 2022 г. ... 772 likes, 40 comments - asqar.esqair on April 6, 2022: "HALAL DETECTIVE • Сүт сарысуы / Молочная сыворотка #сыворотка #молоко #халал #хара  ...

  www.instagram.com

Сүт сарысуы сүзбенің ірімшіктің казеиндік. Сүт сарысуының аминқышқылды құрамы. Майы төмен сүт сарысуы. Қоюлатылған сүт сарысуы. Майы алынбаған сүт.

  stud.kz

Сүт қышқылды бактериялар. Сүт пен сүтті сарысу. Сірке қышқылды бактериялар. Пропион қышқылды бактериялар. Сүт сарысуына жалпы сипаттама. Сүт сарысуының ...

  stud.kz

7 апр. 2015 г. ... 3 слайд. Зерттеудің мақсаты: Сүт сарысуыны құрамы мен емдік қасиетінерекшіліктерін зерттеу. Зерттеудің міндеттері: - Сүт сарысуының ...

  infourok.ru
Поиск Yandex ничего не нашел