Сүт сарысуы – сүтті өңдеуден кейін алынатын өнімі, оның құрамындағы казеин мен май сүтті өңдеу кезінде жоғалады, бірақ сүт сарысуында 200-ден астам табиғи ...
kazatu.edu.kzМақалада сүзбе мен ірімшік сарысуы және сүт сарысуының физикалық-химиялық қасиеттері және зерттелуі ��айта өңдеуге арналған құнды шикізат ретінде ...
elibrary.ruСүт сарысуы - ірімшік, казеин, сүт ақуызын, сары ірімшік дайындағанда, сүттің бастапкы салмағынан 75-80% алынатын жанама өнім. Сүттің құрғақ затының 50% сүт ...
kk.wikipedia.orgСүт сарысуы дегеніміз- ірімшік, сүзбе өндірісінен қалған қосалқы өнім. ⠀ Яғни, ірімшік немесе сүзбені ұйытып болған соң, одан сұйы��тық бөлінеді.
halaldamu.kz14 мая 2020 г. ... 796 likes, 101 comments - halaldamu.kz on May 14, 2020: " Сүт сарысуы дегеніміз- ірімшік, сүзбе өндірісінен қалған қосалқы өнім. ⠀..."
www.instagram.comСүт сарысуы – біздің денсаулығымыз бен сұлулығымыз үшін табиғаттың берген ғажайып сыйы. Сүттің сарысуының барлық бөлімінің –. 93,7%-ы судан құралады. Ал ...
kazatu.edu.kz6 апр. 2022 г. ... 772 likes, 40 comments - asqar.esqair on April 6, 2022: "HALAL DETECTIVE • Сүт сарысуы / Молочная сыворотка #сыворотка #молоко #халал #хара ...
www.instagram.comСүт сарысуы сүзбенің ірімшіктің казеиндік. Сүт сарысуының аминқышқылды құрамы. Майы төмен сүт сарысуы. Қоюлатылған сүт сарысуы. Майы алынбаған сүт.
stud.kzСүт қышқылды бактериялар. Сүт пен сүтті сарысу. Сірке қышқылды бактериялар. Пропион қышқылды бактериялар. Сүт сарысуына жалпы сипаттама. Сүт сарысуының ...
stud.kz7 апр. 2015 г. ... 3 слайд. Зерттеудің мақсаты: Сүт сарысуыны құрамы мен емдік қасиетінерекшіліктерін зерттеу. Зерттеудің міндеттері: - Сүт сарысуының ...
infourok.ru